top of page

Voor een toekomstbestendige zorg

Innovatie voor houdbare zorg

In de nabije toekomst neemt het aantal mensen dat ondersteuning en zorg nodig heeft steeds verder toe. Maar het aantal zorgprofessionals blijft ongeveer gelijk. De Netwerkinterventie is een innovatie om de zorg ook in de toekomst beschikbaar te houden voor iedereen, met behoud van kwaliteit.

Bewezen instrument

Inmiddels werken verschillende organisaties in de gehandicaptenzorg en ouderenzorg met de Netwerkinterventie. Met zeer tevreden resultaten! 

Kom met ons in contact en vraag naar onze resultaten.

Trainen, oefenen en borgen.

Wij zorgen er niet alleen voor dat de medewerkers een stevige training volgen. Wij bieden ook veel tijd een aandacht aan oefenen in de praktijk en wij zorgen dat al het geleerde geborgd wordt in de processen van de organisatie.

Zo zorgen we voor duurzame impact.

Minder tijd, meer zin

Door de Netwerkinterventie zijn medewerkers minder tijd kwijt om zorgplannen uit te voeren. En het realiseren ervan gaat sneller. 

Daardoor ziet u het werkplezier en de zin toenemen. Medewerkers ontdekken namelijk weer waarvoor ze het doen.

 

 

Samen helpen we cliënten vooruit met duurzame oplossingen. 

Toekomstbestendinge organisatie

De Netwerkinterventie biedt de juiste ingrediënten voor een organisatie die voorbereidt wil zijn op de toekomst. We bouwen namelijk mee aan een lerende organisatie die zich kan blijven ontwikkelen.

Innoveer mee voor houdbare zorg in de toekomst.

Voor mijn organisatie? Ja, omdat:

Voor alle vormen van zorg

Gehandicaptenzorg, ouderenzorg & GGZ

De Netwerkinterventie is ontwikkeld voor het brede veld van de zorg. Iedere cliënt met een hulpvraag kan namelijk de steun van een sociaal netwerk goed gebruiken.

Per zorgdomein is de interventie op maat gemaakt. Zo is de interventie in de ouderenzorg gericht op 'hoe een netwerk kan meedenken in  een goede dag'  en in de gehandicaptenzorg is de interventie gericht op 'hoe het netwerk meebouwt aan steeds meer zelfstandigheid voor de cliënt'.

Weten hoe de Netwerkinterventie voor uw cliënten van waarde kan zijn?

 

 

IMG_7823.HEIC
bottom of page