top of page

Heb jij de
Netwerkmakers mindset?

Geloof jij ook dat netwerken een grote kracht bieden voor mensen met een hulpvraag? Test je kennis over de kracht van netwerken met de Netwerkmakers Quiz.

 

Beantwoord de onderstaande vragen en ontdek jouw score. Scroll na de quiz naar beneden om te lezen in hoeverre jij de Netwerkmakers mindset beheerst. Succes!

 

Totaal punten: 0 – 25:

Er ligt een mooie uitdaging voor je! Uit je score blijkt dat je nog een wereld te winnen hebt als het over de kracht van sociale netwerken gaat. Misschien is dit pas voor het eerst dat je echt stil staat bij de rol van netwerken voor jouw hulpvragers. In dat geval willen we je uitdagen om je te laten inspireren met succesverhalen. Wil je direct aan de slag met de kracht van netwerken voor jouw hulpvragers? Leer dan meer over wat de Netwerkinterventie voor jouw hulpvragers kan betekenen. 

Totaal: 25-50 punten:

Je hebt enige kennis van de kracht van sociale netwerken. Misschien heb je er wel eens theorie over gelezen of heb je wel eens gewerkt met een netwerk van hulpvrager. Toch heeft het (nog) geen echte plek in je dagelijkse werkzaamheden of werkprocessen. Misschien heb je er nog weinig ervaring mee of heb je twijfels bij de waarde van netwerken. In dat geval willen we je uitdagen om je HIER inspireren te laten inspireren met succesverhalen. Wil je direct aan de slag met de kracht van netwerken voor jouw hulpvragers? Leer dan meer over wat de Netwerkinterventie voor jouw hulpvragers kan betekenen. 

Totaal: 50-75 punten:

Je bent lekker op weg met het inzetten van de kracht van netwerken in je werk. Je hebt er kennis van en bent bewust bezig om netwerken te betrekken in de begeleiding van je hulpvragers. We willen je uitdagen om nu de volgende stap te zetten en je verder te ontwikkelen met de netwerkaanpak. Ga aan de slag met je professionele werkhouding en leer met de Netwerkinterventie nieuwe activerende en oplossingsgerichte gesprekstechnieken. Zo kan je straks nog beter je hulpvragers begeleiden naar duurzame resultaten.

 

Totaal: 75-100 punten:

Jij bent iemand die de Netwerk Mindset al echt doorgrondt. Het is onderdeel van je werkhouding en je bent bewust bezig om netwerken in te zetten in je dagelijkse werkzaamheden. Nu is het zaak je te blijven ontwikkelen in je professionele werkhouding en kennisniveau over de kracht van sociale netwerken. Wil je nieuwe activerende en oplossingsgerichte gesprekstechnieken leren of nog beter duurzame resultaten boeken met hulpvragers en hun netwerken? Laat je dan hier inspireren met meer succesverhalen of leer meer over de Netwerkinterventie.

 

 

Wil je weten of de netwerkinterventie ook wat voor jouw is? Maak dan hier vrijblijvend een (online) afspraak, dan vertellen we je er graag meer over! 

bottom of page