top of page

De kracht van
de samenleving

Bouw mee aan een toekomst waarin iedereen meedoet.

Ervaar de kracht van
onze samenleving.

Meedenken zorgt voor impact

Iedereen kan meedenken. We hebben namelijk allemaal onze eigen ervaring, expertise of netwerk waarin een oplossing kan liggen voor de vraag van iemand anders.

 

Zo ken jij vast wel iemand die werkgever is, in de zorg werkt, connecties heeft in het onderwijs en ga zo maar door. Dankzij jouw meedenkkracht kunnen mensen die ongewild thuis zitten weer stappen zetten om deel uit te maken van de maatschappij. 

Iedereen op z'n plek

Iedereen verdient het om zich goed te voelen en gezien te worden. Maar wat als dit niet (meer) vanzelfsprekend is?

 

Met Netwerkmakers helpen we mensen die ongewild thuis zitten en een daginvulling of werk zoeken. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in onze samenleving zich goed voelt en meedoet. Meer weten over het indienen van een hulpvraag?

Ik wil meedenken

Helpen doe je op verschillende manieren: volg onze social media kanalen, lees onze nieuwsbrief en praat erover met jouw netwerk.

 

Heb je iets meer tijd? Kom dan eens naar een meedenkborrel. Jouw netwerk en meedenkkracht zijn super waardevol voor onze hulpvragers. Ervaar het! 

portrait-cheerful-attractive-young-woman-longsleeve-standing-with-arms-crossed-smiling.jpg

Ik word Netwerkmaker

Sluit je aan bij de Netwerkmakers-community, leer de netwerkaanpak en creëer nóg meer impact in onze samenleving!

 

In slechts 4 workshops leer jij de Netwerkmakers-aanpak en kan je zelf mensen duurzaam op weg helpen binnen onze community. Het worden van Netwerkmaker kost jou helemaal niets, nada, noppes. Alleen wat van je tijd.

attractive-mixed-race-male-with-positive-smile-shows-white-teeth-keeps-hands-stomach-being

Ik wil coaching

voor sociaal werkers

Ons coachingstraject is speciaal ontwikkeld voor de professional die de skills en tools van de Netwerkmakers-aanpak zelf wil toepassen.

 

Je leert vanuit de praktijk hoe je sociale netwerken opzet, activeert en volgt om tot echte oplossingen te komen. Mensgericht werken, voor een nóg betere toekomst van jouw cliënt.

Inspiratie

Onze families, vrienden, buren, stadsgenoten, we hebben ze allemaal nodig om tot de juiste oplossingen te komen. Je raadpleegt ze misschien meer dan je eigenlijk denkt. Wil jij weten wat de kracht van een sterk netwerk voor jou en je omgeving kan betekenen?

bottom of page