top of page
foto meedenken 4_edited_edited_edited.jpg

Netwerkmakers
Academy

De Netwerkmakers-aanpak

De Netwerkmakers Academy. Dè plek om kennis op te doen over de Netwerkmakers-aanpak. Hier vind je de nieuwste training op het gebied van sociaal werk; daar ligt namelijk een uitdaging.

 

Als social worker zal je het wel herkennen: hulpvragers die langdurig thuiszitten zijn erg kwetsbaar. Deze doelgroep kampt vaak met een laag zelfbeeld en weet niet goed waar hij of zij moet beginnen om in beweging te komen. Onze ervaring leert dat deze doelgroep slechts een klein sociaal netwerk heeft. Er ligt dan bij de professionals extra druk om hen te helpen.

Wat als we deze hulpvragers een duurzame oplossing kunnen bieden die hen zelfredzamer maakt? En hoe mooi zou het zijn als je deze aanpak bij direct kunt toepassen in je dagelijkse werk

Met de Netwerkmakers-aanpak leer je hulpvragers activeren om met een eigen plan en een eigen netwerk oplossingen te creëren richting een daginvulling of werk. 

Netwerkmakers
Training voor Social Professionals

Met de Netwerkmakers training ontwikkel jij je tot een professional die de netwerkaanpak heeft geïntegreerd in je werk. Dit programma is gericht op leren, kennis delen en vooral actief oefenen onder begeleiding van onze Netwerkcoach. Na elke training ga je zelf aan de slag om het geleerde toe te passen in je dagelijkse werk. Wij bieden je ondersteuning en coachen je ook in de praktijk.

 

De Netwerkmakers training in het kort:

  • 4 (online) groepsbijeenkomsten vol inspiratie en kennisdeling

  • Persoonlijke coaching met zelf ingebrachte casussen

  • Praktische oefeningen met de Netwerkinstrumenten

  • Leren een netwerkplan maken in je eigen praktijk

 

Onze belofte: binnen 100 dagen kan je op gestructureerde wijze de Netwerkmakers-aanpak inzetten in de begeleiding aan jouw cliënten, leerlingen of deelnemers.  

Vraag een kennismakingsgesprek met Netwerkmakers aan

Bedankt voor de inzending!

IMG_7773 2.jpg
IMG_7807.JPG

Samen ontwikkelen met jouw team!

"Met de Netwerkmakers-aanpak lukt het mij nu om mijn hulpvragers veel zelfredzamer te maken."

 Jan Evert – klantmanager werk en inkomen

bottom of page